No va poder ser

SigmundBeniEn Cent Patins va viatjar fins terres castellanes per intentar treure un resultat positiu de Valladolid i assolir el liderat de la classificació.

Aquest partit es disputava en el nou pavelló de Canterac, una instal·lació amb molts problemes de condensació d’aigua en el sostre i que fa que literalment plogui en la pista de joc. Aquest fet va provocar que la gran fase final de la Copa d’Europa es disputés finalment en l’antic pavelló de Los Cerros.

Aquest cop acompanyats de la pluja durant tot el dia va fer deduir als Locals, que aquest fet físic de la condensació no es produiria, tot i que a la pista hi havia tres zones on gotejava aigua i la opinió dels delegats Rubinencs era que es tornaria produir condensació amb l’entrada de públic al Pavelló, tot i així es va decidir jugar allí.

Durant tot l’encontre les aturades en el joc per eixugar la pista van ser nombroses com també les lliscades dels jugadors. Ja en la segona part un puck va sortir rebotat al sostre en la zona propera a l’àrea del Rubí, degut a això va caure a la pista una quantitat d’aigua suficient per parar el partit uns 10 minuts, el temps per passar mopes, diversitat de tovalloles i una estona perquè acabes d’eixugar-se. La zona de porteria del Rubí també va quedar afectada, davant la cridòria i l’adversitat del públic i de la banqueta castellana envers les queixes del porter Tavano, l’entrenador del Rubí va fer un canvi de porter per no agreujar més la situació i donant instruccions al porter del Juvenil Pol Santos que intentes jugar sense mostrar el malestar per les anomalies de la pista.

Pel que fa al tema esportiu el CPLV va sortir ja en la primera part demostrant perquè es l’actual Campió d’Europa. El Rubí va encaixar dos gols molt seguits i a partir d’aquí va perdre la intensitat i la pressió que el va fer guanyar a l’Espanya i va haver d’anar sempre a remolc del marcador. Un primer temps on els castellans es van col·locar amb un contundent 5-1.

Ja en el segon període el CPLV va augmentar la seva possessió del puck i van augmentar el marcador amb dos gols més, els Rubinencs aprofitant un power play reduïen l’avantatge i  poca cosa més van poder fer, al final 8-2 en el marcador.

Ara cal pensar en la visita del Tres Cantos, importantíssim partit per no deixar aquest meritós segon lloc de la classificació.