Lluita per la primera posició a Valladolid

PinaRubi

Demà dissabte l’equip masculí visitarà Valladolid per enfrontar-se al vigent campió d’Europa, el CPLV Dismeva. Un partit molt important per a tots dos conjunts que arriben a la cita sense perdre cap punt i per tant en la lluita de la primera posició.

El CPLV està desplegant un molt bon joc aquesta temporada. Al novembre l’equip es feia amb la seva segona Copa d’Europa davant de la seva afició i a la Lliga els seus números no deixen indiferent a ningú, 72 gols a favor i 16 en contra en 6 partits . La seva plantilla combina jugadors estrangers de primer nivell amb jugadors molt joves i talentosos formats a la cantera. Destaquem el porter Roman Handl – campió del món amb la República Txeca al passat mundial-, Nathan Sigmund – jugador americà de gran qualitat- o la jove sorpresa americana Danny Joyner que ocupa la plaça d’extracomunitari que ha deixat lliure Itan Chavira després de la seva “misteriosa desaparició” de la Lliga Elite. Requereixen una menció especial Olmo Ercilla i Ruben Herrero d’entre altres, que amb els seus registres es situen a la part més alta de la classificació de golejadors. Sembla que no tots son jugadors estrangers els que marquen la diferencia a la Lliga.

El nostre equip arriba una motivació molt alta després de vèncer la setmana passada amb un partit excepcional a l’Espanya HC. Aquesta setmana ens trobem amb un partit molt complicat però amb esperances de poder fer un bon paper i tornar de terres lleoneses amb 3 punts més.

Molta sort espartans!

Comentaris

comentaris