Partit d’alt voltatge

HCR Cent Patins 4 Espanya HC 0

GolTristanL’HC Rubí Cent patins rebia aquest Dissabte al tot poderós España HC, els rubinencs arribaven a aquest enfrontament amb molta motivació, amb ganes de demostrar perquè son invictes i d’assolir el lideratge de la lliga. A la pista hi havia tots els elements perquè fos una festa, una grada a besar amb un públic del tot entregat a l’equip, retransmissió directe per www.hockeylinea.fep.es , megafonia, pancartes de suport i en pista dos equips que opten al títol de Liga Nacional Élite.

L’España venia també amb la targeta d’invicte i amb uns registres golejadors estratosfèrics que el col·locaven al cap de munt de la classificació. Va començar el partit amb un ritme vertiginós del Cent Patins, els rubinencs jugant com un perfecte bloc van sorprendre a els Mallorquins amb una velocitat i una pressió que feien inútils les habilitats personals dels temuts Júnior Cadiz i Gerald Osterkamp. No va ser fins a falta de 9 minuts pel descans on Ilde Olmedo assistia a Gardner perquè el Neoyorquí clavés un espectacular tir a l’escaire de l’Eslovè Antala. El Rubí havia completat un brillant primer temps.

En la segona part el Cent Patins va seguin jugant a un ritme frenètic augmentant la possessió de la pastilla i sense deixar jugar a les estrelles de l’España. En el minut 08:17 Gardner assistia al Capità Benito per fer el 2-0, i tot seguit en el 07:38 Gardner tornava assistir aquest cop a l’Ilde Olmedo en el 3-0 Amb una grada totalment entregada i embogida els Mallorquins del tot desconcertats no sabien com capgirar el marcador, ja en el últim segon i com no podia ser d’una altre manera Oriol Bachs, recollia una assistència de Gardner per marcar el 4-0.

El Cent Patits acabava de regalar a tota l’afició un partit d’hoquei línia que es podria qualificar com dirien les nostres iaies de PUNTA DE GANXET. Es fa molt difícil destacar algun jugador quant han estat un perfecte equip i un perfecte bloc, però podríem dir amb veu baixa que Gardner i el porter Tavano han fet un partit espectacular.

AntalaPolEn el descans els més petits de les escoles del CEIP Maria Montessori, CEIP Pau Casals i del Cent Patins, entretenien al nombrós públic amb un partit d’exhibició, va ser aquí on es va produir una anècdota del tot entranyable, l’Eslovè Martin Antala, considerat un dels millors porters del món, de camí als vestidors no va dubtar en apropar-se al Pol Centella, el més petit dels porters del Cent Patins per donar-li uns consells de col·locació sota pals. Un gest que la grada va agrair amb un fort aplaudiment.

 

 

 

Després d’aquest partit, així queda la classificació:

image

 

LligaEscolarEHC    delro    SaludosEHC

Comentaris

comentaris