Primera prova de foc

kilianTallo

Aquest dissabte es disputarà a Rubí (Francesc Calvo) a les 21:00h el Cent Patins – Espanya HC de Mallorca, un enfrontament d’alt voltatge i com indica la capçalera de la publicació, la primera prova de foc pels nostres. Els dos equips arriben a la cita imbatuts, liderant la Lliga Elit i amb moltes ganes de seguir vius en la lluita per la consecució del títol de Lliga. Sembla massa aviat per parlar del guanyador de la Lliga, però mirant la classificació es pot entendre el sentit de l’afirmació:

image

Podem veure que les primeres 6 jornades la classificació ha dividit els equips en dos segments. A primera vista, els rubinencs segueixen el ritme dels més forts, Espanya i Valladolid. No obstant, ara queda el més difícil. Els pròxims tres enfrontaments que disputarà el Cent Patins abans d’acabar la primera volta seran crucials per seguir aspirant al títol.

El rival d’aquest dissabte presenta uns números impressionants acompanyats d’una plantilla repleta de jugadors d’excel·lent nivell. El conjunt balear porta 72 gols en 6 partits dels quals 28 han estat marcats per Junior Cadiz – internacional nord-americà amb 15 gols i 23 assistències- i per Albert Tomás – internacional espanyol amb 13 gols i 5 assistències-. A la seva plantilla destaquen també el porter Martin Antala, l’internacional nord-americà Gerald Osterkamp.

Sens dubte, es presenta un dels partits de la temporada. Els mallorquins necessiten la victòria després de l’eliminació del conjunt a quarts de final de la Copa d’Europa el passat cap de setmana. Esperem que el Cent Patins sàpiga jugar bé les cartes i que l’afició ajudi a l’equip a endur-se el partit.

Recordeu, dissabte a les 21:00h a Francesc Calvo, us hi esperem!

 

image

Comentaris

comentaris