Desplaçament decisiu

rubicplvF

Aquest cap de setmana l’equip Femení del Cent Patins viatjarà fins a Lugo per disputar l’última seu de la primera fase. Un viatge molt especial perquè es disputarà l’esperat enfrontament contra el CPL Valladolid Panteras. Tot un “partides” que possiblement decidirà l’equip que acabarà invicte la primera fase de la Lliga Elit Femenina.

El Cent Patins s’enfrontarà dissabte al matí contra Tres Cantos, tercer classificat de la taula i conjunt que ja sap el que es donar un ensurt a les nostres noies. Per la tarda jugaran contra les Walkyrias, equip madrileny. Diumenge a les 12:45 es disputarà l’últim partit de la primera fase, l’esperat “derbi” contra les val·lisoletanes. Les estadístiques dels dos conjunts son semblants, molts pocs gols en contra i els millors registres golejadors de la Lliga.

Esperem que a pesar del llarg viatge que hauran de fer les nostres noies el rendiment de l’equip sigui l’òptim I que puguin endur-se els 9 punts que estan en joc.

image

 

 

 

Molta sort noies!

Comentaris

comentaris