Invictes en la 5ª Jornada

guanchesRubi12El HCR Cent Patins aterrava en terres canàries amb moltes ganes de continuar amb la seva imbatibilitat, aquest cop en la sempre difícil pista dels Guanches.

Els rubinencs es van mostrar intractables en tot moment, els illencs poca cosa van poder fer davant l’allau de joc i efectivitat que desplegava el Rubí. A la mitja part el marcador ja reflectia la superioritat del Cent patins amb un 1-4, resultat d’un joc amb un moviment del puck vertiginós i un joc força vertical.

La mateixa tònica en la segona part i amb un total de 32 tirs a porteria, es traduïa en un 2-7 al final de partit. Gardner aconseguia el seu primer hat-trick i completaven Fajardo amb 2, Lluis Torres i Carles Benito amb 1 cadascú, tancaven el compte golejador.

Una important victòria per preparar la visita del tot poderós Espanya de Mallorca, el proper cap de setmana el Cent Patins descansa i ho aprofitarà per preparar aquest matx que sense dubtes serà el partit de la jornada, una bona ocasió per gaudir d’un espectacular partit d’hoquei línia i poder veure en acció possiblement dos dels millors jugadors del mon en aquest esport, Júnior Cadiz i Gerald Osterkamp. Veurem com plantegen aquest partit els rubinencs per aturar aquests dos cracks.