4ª Jornada de Lliga Elit

EL PARTIT ES JUGARA A LA LLANA A LA MATEIXA HORA

Aquest cap de setmana torna la competició estatal a Rubí, aquesta 4ª jornada de lliga enfrontarà als nostres jugadors al CPILC Playas de Oropesa a Rubí. El partit en principi es disputarà a la pista Francesc Calvo a les 21:00h encara que degut a les previsions de pluja, i donades las característiques d’aquesta pista, s’ha reservat també la mateixa hora al pavelló La Llana. En cas de que no es pugues jugar a la Francesc Calvo es traslladaria al nou pavelló.

El partit es presenta força interessant, els visitants arriben a Rubí desprès de guanyar a Tenerife Guanches per un contundent 11 a 1. Cal destacar que aquest any el CPILC s’ha reforçat amb diversos fitxatges com Markus Pippo (procedent de HC Castelló), David Vastik, Michal Linduska, Robert Drexler, Jaroslav Hampel. Aquestes noves incorporacions sumades a jugadors locals fan que l’equip aquest any presenti un grup força competitiu.

Esperem que el Rubí, dirigits per Fajardo i Gardner, deixin enrere la ja passada Copa d’Europa i tornin a la Lliga amb les piles carregades i a punt per disputar un bon partit. Ben segur que els nostres nois no ens defraudaran.

 

image     image

Comentaris

comentaris