Tres punts més a Bilbao

METRO Vs RUBITres punts més pel Cent Patins en el seu desplaçament a Bilbao, d’aquesta manera ja es col·loca segon en la classificació de la LEHL amb igualtat de punts però amb la diferència de gols marcats i encaixats lleugerament inferior al poderos España HC de Mallorca.

En la 3ª jornada de lliga el Rubí visitava al “Metro” de Bilbao, que després de dos anys tornava la categoria Élite. Els Rubinencs van controlar el partit en tot moment, tot i així en la primera part van contagiar-se del joc més lent dels Bascos i no acabaven de treure el seu joc més vertical i anaven al descans amb un  1 – 1 en el marcador.

Un cop ja en la segona part es van treure el son de les orelles i s’avançaven en el marcador, el Metropolitano en cap moment no es va deixar intimidar per la superioritat i va plantar cara al Cent Patins. A pocs minuts del final el marcador reflexava un 3-4 i a 10 segons de la sirena marcava altre cop el Rubí deixant un 3-5 en el marcador.

Un díficil partit pel Cent Patins, però que  gràcies a la qualitat d’aquest equip va acabar en victòria. Ara tant el cos tècnic com els jugadors tenen ja la ment en el pròxim gran esdeveniment, la semifinal de la Copa d’Europa que es jugarà a Rubí aquest cap de setmana.

Destacar la gran acollida del Metropolitano a l’expedició del Cent Patins, que en tot moment va tenir cura de qualsevol necessitat que poguessin tenir els Rubinencs, al final de l’encontre ho van arrodonir amb un refrigeri per tots el jugadors i acompanyants, un gest que s’agraeix i molt quant ets lluny de casa.

 

*Fotgrafia del Metropolitano HC

Comentaris

comentaris