Copa d’Europa 2011 – Benvinguts a Rubí

 De Rivo Rubeo (riera roja) a Rubí

La Riera de Rubí ara fa milers d’anys, va convidar els homes i les dones del Neolític a instal·lar-se al turó de Can Fatjó i a la Serreta. En arribar el segle IV a C, els ibers van construir els seus poblats al turó de Can Fatjó i al del Castell, des d’on van poder veure com els romans arribaven a la península. Des de les hores ansà Rubí ha esdevingut una ciutat emprenedora de caràcter industrial.
Aquest caràcter emprenedor ens ha portat a ser la primera ciutat a Catalunya en organitzar una competició oficial europea d’hoquei línia.
Han estat moltes hores de treball per aconseguir aquesta realitat, la de poder organitzar aquest campionat i garantir una bona estada tant pels equips que han vingut a competir, àrbitres, delegats europeus, com també pels aficionats  que ens heu visitat.

Vull destacar i atribuir l’èxit de l’organització, a tots els pares, mares i amics del Cent Patins que de manera desinteressada han unit esforços i moltes hores a fer possible aquesta fase de La Copa d’Europa d’hoquei línia. Agrair a l’Ajuntament de Rubí, als  Castellers i a tots els patrocinadors per la seva col·laboració amb el Cent Patins.

Coincidint amb els preparatius del 50è aniversari de la riada de Rubí, vull dedicar la celebració d’aquesta seu, a les víctimes i familiars d’aquella tragèdia del 25 de Setembre del 1962, un dia que malauradament va marcar la historia de Rubí.

Benvinguts a la nostra ciutat mil·lenària de Rivo Rubeo – Rubí,  feu-vos-la casa vostra.

WELCOME TO RUBI

From Rivo Rubeo to Rubi
Thousand of years ago, Neolithic men and women decided to settle on the hills of Can Fatjó and La Serreta thanks to the closeness of the river-bed of Rubi. During the fourth century BC, the Iberians built their villages on the hills of Can Fatjó and around the Castle, which made possible for them to see the Romans arriving on the peninsula. Since then, Rubí has grown dramatically and has become a city of industrial entrepreneurship.
This entrepreneurial spirit has led us to be the first city in Catalonia to host an official European In-Line hockey competition.
In order to achieve it and to guarantee a pleasant experience, both for teams who came to compete and officials, as long as for fans who took part, long hours of work have been needed.
I would like to extend my deep appreciation to all parents and friends of the Cent Patins Club who had unselfishly joined forces as well as many hours of work in order to allow this semifinal of the European In-Line Hockey Cup.

I would also like to thank the City of Rubí, the Castellers and all the sponsors for their collaboration with our club.

According to the preparation of the 50th commemoration of a day that unfortunately marked the history of Rubí, I would like to dedicate this tournament to the victims of the disastrous flooding of 25 September 1962 and their families.

Welcome to our thousand-year-old city Rivo Rubeo – Rubí, make it your home.

Jordi Fontanals i Abadia

President del HC Rubí Cent Patins

Comentaris

comentaris