Segona victòria de la temporada

rubi_CastellonDissabte 15 a Francesc Calvo es va disputar la segona jornada de la LIGA NACIONAL ÉLITE MASCULINA.

En aquesta ocasió ens visitava el HC. Castelló, tot i el resultat que pot donar entendre que el Rubí tingues un encontre plàcid, el cert es que va ser un partit molt disputat, amb el recolzament d’una grada ben plena, els Rubinencs van dominar el marcador des del inici del partit. L’equip local es va presentar d’avant la seva afició en aquesta desena edició de la Lliga Elit. Els espectadors van poder veure en acció als dos nous jugadors nord-americans Marcus Fajardo i Tristan Gardner.

Tot i que el Castelló va resultar un rival força incòmode, el Cent Patins va desplegar un hockey molt més directe i efectiu de cara a porteria que en les temporades anteriors on prevalia una mica més el control de la pastilla, tot i així no va renunciar al seu habitual joc tècnic. Destacar a l’ILDE OLMEDO amb tres gols i dues assistències per part del Rubí marcaven lde Olmedo (3), Kilian Alfaro (2), Tristan Gardner(1), Marcus Fajardo (2).

 

 

 

alt          alt

Comentaris

comentaris