Victòria a Gran Canaria

imageDesplaçament complicat a Las Palmas en el Primer partit de La Lliga Nacional Elite. Tots dos equips amb novetats en les seves alineacions i amb ganes de demostrar la seva vàlua, això va fer que des del primer minut fos un partit amb molta intensitat i de molt contacte.

El primer gol va fer-se esperar fins el minut 15:40, on David Del Rosal “Delro” va aprofitar una bona assistència de Kilian Alfaro per fer el 0-1. A partir d’aquest moment els illencs van anar sempre a remolc del Rubí en el Marcador fins arribar al descans amb un 2-4, per part del Cent Patins marcaven Lluis Torres amb jugada individual, i demostrant que han jugat junts uns quants anys, Marcus Fajardo assistit per Gardner i el quart amb els mateixos protagonistes, Gardner assistit per Fajardo.

En la segona meitat es on el joc es va endurir bastant, mostra d’això les 11 exclusions per part dels Canaris i 5 pels vallesans. Aquest avantatge el va saber aprofitar el Rubí marcant en aquesta segona part, 3 dels 4 gols en superioritat. Ilde Olmedo marcava el cinquè assistit per Alfaro, el sisè de l’Alfaro assistit per Lluis Torres, Fajardo assistia el setè per Carles Benito i en el vuitè ho feia altre cop Gardner per Fajardo.

Al final de l’encontre un 6-8, un molt bon resultat d’un partit en definitiva marcat per un joc massa endurit, potser per una forta pressió des de la grada que va fer que el pavelló de Las Palmas no tingues res a envejar a qualsevol pista Grega o Israeliana en les seves millors èpoques.

 

Imatges cedides per CHL Molina Sport.

Comentaris

comentaris