Primer partit de Lliga Elit a casa!

Aquest dissabte 15 d’Octubre a les 21:00h la pista Francesc Calvo (Les Torres) tornarà a vibrar amb una nova edició de la Lliga Elit. La setmana passada l’equip masculí va viatjar a Gran Canaria per jugar el primer enfrontament de la desena edició de la Lliga Elit. Demà l’equip de Marc Fajardo s’enfrontarà al HC Castelló, un rival molt defensiu amb nous reforços perillosos.

Al ja conegut equip castellonenc se li han sumat les incorporacions dels dos germans suecs Brorsson i la incorporació del porter irlandès Stuart Robertson després de que Markus Pippo hagi marxat aquesta temporada a l’equip rival de la ciutat, el CPIL Castelló. Sembla un intercanvi entre el finlandès Pippo i els germans Brorsson, ja que un d’ells jugava a l’anterior campanya amb el CPILC.

S’espera un partit difícil sobre un rival que acostuma a desplegar un joc molt defensiu i a l’espera dels errors del oponent. Esperem que els nostres jugadors sàpiguen llegir bé el partit i s’enduguin 3 punts més. S’espera que el públic rubinenc assisteixi a la gran cita, serà el primer partit a casa dels nous fitxatges nord-americans Marc Fajardo i Tristan Gardner.

Molta sort!

 

image            image

Comentaris

comentaris