Bons resultats del Femení a la primera seu de la LEF

El Femení del Cent Patins va guanyar amb claritat els seus dos primers enfrontaments de la Lliga Elite Femenina de Hockey Línia disputats a la Llana. Al partit del matí les noies dirigides per Jordi Argullós van guanyar amb comoditat al Silken Tucans (Barcelona) per 6-2. Les visitants, tot i tenir un equip molt jove, van fer un bon paper amb una portera molt inspirada. Cal remarcar com a punt negatiu, l’última jugada del partit on Patricia va tenir que ser atesa per un cop inexplicable a l’últim segon.

El segon partit contra el CHL Las Rozas (Madrid) va ser encara més còmode per les rubinenques, que es van imposar per 0-9 a les madrilenyes. Amb aquests dos resultats el Cent Patins es col·loca en segona posició empatat a punts amb l’altre favorit, el CPL Valladolid, però amb una diferencia de 3 gols al golaverage total.

Les noies van desplegar un joc molt vistós i ofensiu als seus enfrontaments. Jordi Argullós i Ivan Montesinos porten més d’un mes treballant aspectes físics i tàctics per afrontar aquest inici de lliga tan prematur. Sembla que els resultats han sigut els esperats i a pesar de no estar encara 100% acostumades a les dimensions de la pista, hem vist un equip ben organitzat i amb molta capacitat de pressió.

És la primera ocasió que a Rubí es celebra un esdeveniment estatal. Des del Club es valora molt positivament l’acollida d’aquest esdeveniment i s’espera que se’n puguin fer moltíssims més i cada cop més ben organitzats. Cal tenir en compte que en menys d’un mes el pavelló de la LLana tornarà a rebre una competició encara més important, la Copa d’Europa de Clubs.

 

Enhorabona noies!

 

image

Comentaris

comentaris