La Lliga Elit Femenina arriba a Rubí

Aquest cap de setmana es disputarà al Pavelló de la Llana (Rubí) la primera seu de la Lliga Elite Femenina de Hockey Línia (LEFHL).  Un total de 8 equips jugaran aquest cap de setmana els seus enfrontaments de Lliga al recent estrenat pavelló.

 

 

 

 

Es preveu un cap de setmana molt mogut a les instal·lacions, un total de 8 partits es jugaran durant el dissabte. El primer partit serà a les 9:45 del matí i l’últim a les 21:45h. Tindrem l’oportunitat de veure tots els equips de la LEFHL i valorar les possibilitats que té cada equip per aconseguir el títol nacional. L’equip de Jordi Argullós afronta la primera seu amb moltes ganes i esperances de fer un molt bon paper en els seus dos partits contra el Silkens Tucans (Barcelona) i el CHL Las Rozas (Madrid). A més comptarà amb el suport local i de l’afició, fet que motiva encara molt més a l’equip. L’altre aspirant al títol, el CPL Valladolid s’enfrontarà també als mateixos rivals que el Cent Patins.

Hem de tenir en compte que la nova instal·lació de la LLana té unes dimensions de 60x30m. Aquestes característiques seran molt positives per aquells equips que han treballat bé la preparació física durant la pretemporada.

Confiem que les nostres jugadores estiguin al 100% per començar la nova temporada i que els espectadors puguin gaudir de bon Hockey i d’un bon espectacle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SORT A TOTS ELS EQUIPS!

Comentaris

comentaris