La temporada escolar a punt de començar

El dia 3 d’Octubre arrancarà per quart any consecutiu la temporada de Hockey Línia escolar de Rubí. Com ja és habitual cada any, alguns jugadors i entrenadors de l’entitat s’han acostat a les escoles per ensenyar de ben a prop als nens  i nenes de Rubí el nostre esport. Es preveu que es faran demostracions a més de 600 nens  d’entre 1r I 6è de primaria de Rubí. 

Entre els nostres monitors que es troben fent durant aquesta setmana i la següent les exhibicions estan Marcus Fajardo, Tristan Gardner, Teresa Horn, Ariadna Urgell i Albert Margarit, tots ells jugadors dels equips Elit masculí I femení de l’entitat.

image

Us recordem les escoles i els dies d’extraescolars:

  • Teresa Altet: Dilluns i dimecres de 16:30 a 18:00h
  • Pau Casals: Dimarts i Dijous de 16:30 a 18:00h
  • Torre de la Llebre: Dilluns i Dimecres de 16:30 a 18:00h
  • Maria Montessori: Dilluns i Dimecres de 16:30 a 18:00h
  • Mossèn Cinto Verdaguer: Dilluns i Dimecres de 16:30 a 18:00h

RECORDEU! Només calen patins en línia i moltes ganes de passar-s’ho bé!

Comentaris

comentaris