Classes de patinatge en línia per adults

imageCom cada any, la nostra escola de patinatge es posa en marxa. Aquest any amb una gran novetat, les classes s’impartiran a la pista de Hockey Francesc Calvo. Unes instal·lacions ideals pel patinatge tant per superfície (Sport Court, terra oficial dels mundials) com per la coberta i els vestidors.

L’activitat es realitza cada Dilluns de 20:30h a 21:15h i Dimecres de 20:00h a 21:15h a la pista Francesc Calvo. El preu de l’activitat és de 30 € de matricula en concepte d’assegurança i inscripció i de 25€ mensuals.

A les nostres classes us oferirem una atenció personalitzada dels nostres monitors, així que no es necessari tenir un coneixement previ. Per a aquells que tenen un nivell més avançat es proposen activitats de perfeccionament de patinatge i pels més novells les nocions bàsiques per poder gaudir del patinatge al carrer amb seguretat. Els monitors tenen més de 15 anys d’experiència en el món del patinatge en Línia.

Si n’esteu interessats podeu omplir el formulari de pre-inscripció a continuació. FORMULARI INSCRIPCIÓ  O bé, passar qualsevol dels dos dies que fem l’activitat.

Si no n’esteu segurs podeu provar-ho durant 15 dies de franc!

 

US HI ESPEREM!

Comentaris

comentaris