Hockey a les Escoles de Rubí 2011/2012

Les extraescolars de Hockey Línia tornen per quart any consecutiu a les escoles de Rubí. Aquest any seguim amb el CEIP Torre de la LLebre, CEIP Montessori, CEIP Pau Casals, CEIP Teresa Altet I donem la benvinguda a l’escola CEIP Mossen Cinto Verdaguer. Esperem i desitgem que el hockey línia sigui un cop més una extraescolar diferent i divertida i que tots els nostres participants gaudeixin de l’esport.

Si esteu a algunes d’aquestes escoles només cal que us adreceu a l’AMPA de la vostra escola per demanar més informació.

Si encara no coneixes l’activitat, et deixem unes quantes cosetes que hauries de saber:

  • Només calen patins en línia. Nosaltres et deixem un stick, espinilleres, casc i una samarreta de joc! Sense cost adicional!
  • Els monitors de l’activitat són jugadors Sèniors de HCR Cent Patins, molts d’ells campions d’Europa al 2009. A més, aquest any comptem amb la col·laboració dels nostres tres fitxatges nord-americans.
  • El preu de l’activitat inclou la participació a la Lliga Escolar Slide Sports de Hockey Línia, on cada any hi participen més de 6 equips de diferents escoles.
  • L’activitat està assegurada pel Consell Escolar de Rubí.
  • Encara no en tens prou? També tenim medalles i trofejos per a TOTS els participants de la Lliga!

image

 

Estigueu a la guait! La setmana que vé estarem a les escoles amb els nostres jugadors americans per presentar-vos el Hockey Línia!! Pregunteu al vostre professor d’educació Física per les demostracions.

Comentaris

comentaris