Equips Semi-Final Copa d’Europa a Rubí

Aquest mateix matí anunciàvem les seus de la Copa d’Europa i a la tarda ja coneixem els equips amb els que ens trobarem a la seu de Rubí. Així han quedat els grups després de la reunió del Comitè Europeu:

    • Pool A (Rubi): Rubi, Grenoble, Tres Cantos, Baunatal, Laupersdorf, Padova
   • Pool B (Rethel): Rethel, Villeneuve, Tenerife, Frankfurt, Brussels, Olomouc
   • Pool C (Angers): Angers, Caen, Las Palmas, Mannheim, Manchester, Monleale
   • Pool D (Charleroi): Charleroi, Mallorque, Düsseldorf, Linth, Amien, Norton

 

 

 

Spain Flag Germany Flag Switzerland Flag Italy Flag

Ens tornarem a veure les cares amb equips coneguts pel Club Grenoble (França), Tres Cantos (Espanya), Laupersdorf (Suïssa) i d’altres no tan coneguts Baunatal (Alemanya) i Padova (Itàlia). No serà un grup fàcil, qualsevol dels equips participants es pot quedar fora, però confiem que jugar a casa i davant del nostre públic serà un fet diferencial.

 

A per totes Cent Patins!

Comentaris

comentaris