El sènior masculí del Cent Patins, campió de Catalunya

Foto:FECAPA Foto:FECAPA

L’equip sènior masculí del HCR Cent Patins s’ha proclamat campió de Catalunya de la temporada 2010-2011 al derrotar, en una ajustadíssima final de playoff, al CP Castellbisbal, pel resultat de 3 a 2. La veritat és que qualsevol dels dos equips podia haver-se adjudicat el campionat, ja que van fer mèrits suficients per endur-se la final, però només un dels dos ho podia aconseguir, i aquest va ser el Rubí que, després de veure com el rival li remuntava un 2 a 0 a favor, va poder marcar el gol de la victòria a falta de només 14″ per acabar el partit. Recordem que, tant el Cent Patins com el Castellbisbal, van arribar a la final després d’eliminar, en semifinals, al Rolly Roller Vilanova (que finalment ha acabat 4t) i al Sant Andreu (3r) respectivament.

Una temporada més doncs, els Spartans tornen a liderar el panorama de l’hoquei línia a Catalunya. Felicitats!!!

Cal destacar també, els premis especials del playoff que van recaure en, Jero Díaz (màxim golejador), Oriol Llinas (millor porter) i Xavier Porqueras (millor jugador). Des d’aquí els felicitem a tots tres, fent menció especial però, al jugador del Cent Patins, Xavi Porqueras, el qual ens ha mostrat un nivell de joc espectacular durant tot el torneig. 

L’acte es va tancar amb l’entrega de premis, en la qual hi van participar l’alcaldessa de Rubí, Sra. Carme García, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Rubí, Sr. Josep Anton Serra, el president del Comitè Català d’Hoquei Línia, Sr. Miquel Sancho i el president del HCR Cent Patins, Sr. Jordi Fontanals.

Comentaris

comentaris