Últimes jornades de la Lliga Escolar

Aquest cap de setmana es disputaran les últimes dues jornades de la Lliga Escolar, amb la conclusió d’aquestes es donarà pas a l’emocionant Play Off. Podem avançar ja que gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) jugarem el PlayOff escolar juntament amb el PlayOff de la Lliga Catalana Sènior a Rubí el dia 4 de Juny. Això farà que l’ambient tant per petits I grans sigui inigualable.

Pel que fa la lliga, encara no hi ha res decidit. Els Play Off són una loteria, però encara no està clar qui jugarà aquesta final a quatre. De moment els Lleons Montessori I les Àligues Torre de la Llebre estan classificats. No poden dir el mateix els Tigres Torre de la Llebre I els Capibares Pau Casals, ja que en cas de que els Espartanets Cent Patins guanyessin els dos partits restants podria provocar canvis a les terceres I quartes posicions.

Recordeu que aquest cap de setmana juguem tots els partits a la pista Francesc Calvo.

Us deixem una imatge que passarà a la història, els primers dos porters que van jugar la Lliga Escolar de Rubí!

 

porters

Comentaris

comentaris