Les noies volen seguir manant

T10-Cartell-Playoff-Femeni-petitAquest proper dissabte es disputarà, a l’illa esportiva de Castellbisbal, el play-off pel títol de lliga catalana en categoria femenina. Recordem que el HCR Cent Patins va acabar líder a la fase regular de la lliga i per tant haurà de jugar la seva semifinal contra el quart classificat (Bcn Tsunamis). L’altre enfrontament, el jugaran el Sant Andreu i el Silken Tucans. El partit de les nostres noies començarà a les 10:00 hrs. mentre que l’altre semifinal ho farà a les 11:30 hrs. En cas de passar a la gran final, el Cent Patins la jugaria el mateix dissabte a les 19:00 hrs. Si pel contrari, haguéssim de disputar el partit pel 3r i 4t lloc, ho fariem a les 17:30 hrs. Esperem fer-ho a última hora de la tarda i poder acabar revalidant el títol que ja vàrem aconseguir la temporada passada a la pista del Sant Andreu.

Comentaris

comentaris