Derrota a Castellbisbal

CENT PATINS 5 LAS PALMAS GC 8

Últim partit de Liga Nacional Élite 2010-2011. Aquest darrer partit va haver de jugar-se a les instal·lacions municipals de Castellbisbal, donat el risc de pluja i haver de suspendre el partit.
Estrany enfrontament davant els canaris on el Rubí, tot i dominar el joc, sempre van anar a remolc en el marcador. El Gran Canaria va plantejar un partit molt defensiu deixant la iniciativa al Cent Patins i sortint al contraatac, prova d’això es que dels vuit gols encaixats, només un va ser amb assistència.
A la primera part els illencs es van col·locar amb un 0-2 en el marcador i just a 19 segons del final, Carles Benito escurçava la diferència anotant el 1-2.
A la segona part més del mateix, marcava el Canàries i el Rubí retallava l’avantatge fins els minuts finals quan els rubinencs jugant-s’ho tot pel tot van col·locar un cinquè jugador de camp, substituint al porter, creant així una superioritat. Però el Gran Canària ho va aprofitar per fer dos tirs des de la mateixa defensa i transformant-los en gol. Així doncs al final del partit el marcador es va parar amb un 5-8.