Empat amb sabor a victòria

Cent Patins B 1 Tucans-Asme 1

Fantàstic!!!
Així és com es podria definir el partit que es va presenciar el dissabte al matí a la nostra pista. Els  dos equips van mostrar un gran ritme de joc i una serietat tant en defensa com en atac, digne de la  millor lliga.
El partit va começar amb un Cent Patins una mica desentonat i l’equip de Sant Adrià presionant i  tenint les primeres ocasions, però es va trobar amb un gran Rubén (16) que ho aturava tot.
Després dels primers ensurts inicials l’equip rubinenc va imposar el seu ritme i va demostrar un gran  nivell de joc amb bones jugades d’atac i defensant amb intensitat, només li faltava que arribés el gol.
Però quan menys ens ho esperavem va arribar, a finals del primer quart, el gol de l’equip visitant,  caient així un gerro d’aigua freda sobre l’equip local. Tant sols faltaven tres minuts per acabar el  primer quart i la pregunta que es feia tothom era com reaccionarien, si com els darrers partits  (plantant cara i no donant el partit per perdut) o com partits anteriors on baixaven els braços a la  més mínima.
La resposta no es va fer esperar. El Cent Patins va mostrar la seva millor cara i va seguir atacant i  pressionant amb més intensitat, si cal, que abans del gol. En Rubén (16) aturava els poquíssims,  però perillosíssims atacs dels Tucans, mentre els nostres atacants ho intentaven de totes formes  sense aconseguir el premi del gol.
El segon quart, va començar igual que va acabar el primer, el Cent Patins atacant i els Tucans  llençant perillosos contraatacs, exceptuant dos minuts on l’equip visitant va gaudir d’una superioritat  per expulsió d’un dels nostres. Van estar els dos únics minuts on el Cent Patins es va tancar i es va  dedicar a defensar, tot i així, en un parell de contracops van intentar aconseguir el gol de l’igualada,  però tampoc va poder ser.
Per fi va arribar el tercer quart, segurament el que menys igualat va estar, ja que la superioritat per  part del Cent Patins va ser molt important. Ho vem provar de totes les maneres, per dalt, per baix,  per la dreta, per l’esquerra, però el porter visitant es mostrava molt segur. En aquest quart hi va  haver un gol fantasma, que l’àrbitre no ens va concedir, fins que quedaven uns 5 minuts pel final,i en  Pol (88) va aconseguir el gol que ens donava un punt més que merescut i deixava un final d’infart  digne dels grans partits.
Al final no va poder ser, i el partit es va acabar amb empat, però si els nostres benjamins continuen  amb aquesta progressió, queda clar que la base del Cent Patins està més que assegurada.  Enhorabona!!!

Comentaris

comentaris