Molta igualtat fins a set minuts del final

CPLV DISMEVA 2  CENT PATINS 0

 

Vibrant partit el que van disputar les fèmines del Rubí en un partit molt disputat amb constants atacs  a banda i banda. Va ser una calca del partit jugat a casa en el que vàrem guanyar 1-0.
Tot i que el Cent Patins tenia les importants baixes de la nordamericana Jen Gonzales i Elia Ribas,  l’equip ho va suplir amb esforç i sobretot, entrega.
El resultat es mantenia 0-0 gràcies a l’actuació de les porteres, sobretot la nostra, Anna Vila, que  ho aturava tot, i més. Però a falta de 7 minuts per acabar l’encontre les castellanes marcaven l’1-0.  A partir d’aquest moment les rubinenques van assetjar encara més la porteria del Valladolid. El  temp s’anava esgotant i només ens calia un empat per a poder endur-nos la lliga.
Un power-play a favor feia créixer l’emoció i sobretot els nervis en tot el pavelló, era una bona  oportunitat per marcar, les ocasions es van succeir però els pals i una gran actuació de la portera  castellana ho van evitar. Quant ja només restava un minut de joc, el Cent Patins va substituir l’Anna  Vila per una jugadora de camp, creant una superioritat per tal d’aconseguir l’empat, i sobre la  botzina del final, una pèrdua del puck va fer que el Valladolid fes el 2-0. La lliga Élite es quedava a  Castella. Tot i així, cal destacar a totes i cadascuna de les jugadores, tant les que van viatjar a  Valladolid com les absents en aquest partit, però que en la resta de la lliga han fet possible aquest  sots campionat de la més alta competició estatal, la Liga Nacional Élite.

 

Felicitats…..!!!!!

Comentaris

comentaris