El Cent Patins va plantar cara en tot moment

CPLV DISMEVA 6 CENT PATINS 2

El Rubí arribava a Valladolid amb dos baixes importants, Kilian Alfaro i Xavier Porqueras, tot i  així es va enfrontar a un Dismeva que necessitava la victòria per a consolidar-se com a primer i no  deixar a l’Espanya de Mallorca acostar-s’hi.
El matx va ser de molta intensitat, ràpidament els castellans obrien el marcador i el Rubí encaixava  tres gols en els primers minuts, el joc dels dos nordamericans, Chavira i sobretot Júnior Cádiz, es  van mostrar imparables en les seves jugades individuals, de fet és en el què es basa el Valladolid, en  les individualitats d’aquests dos campions del món.
En el tram final de la primera part es va produir un parcial de 2-2 deixant el marcador en un 5-2 en  el descans.
La segona part va ser bastant diferent, el Cent patins va controlar molt millor el partit i als dos  americans, mantenint un frec a frec constant i amb la sensació que es podia reduir el desavantatge,  ressaltar el marcatge que va fer Lluis Torres a Júnior Cádiz en aquest període, de ben segur el  somiarà algunes nits.
Ja en el tram final l’àrbitre principal va xiular una exclusió molt rigorosa al porter del Rubí, Tavano.  En aquesta inferioritat el Valladolid va aprofitar per fer el 6-2 final. La reiterada protesta del  jugador i la prepotència del col·legiat van fer que Tavano fos enviat a la dutxa abans d’hora.
Hi ha àrbitres que encara desconeixen que els protagonistes son els propis jugadors, i què això  pugui deslluir en el seu tram final un vistós i apassionant partit d’hoquei línia.