Partit estrany on el Rubí va sumar tres punts més

IMG_1128aVictòria molt treballada del Cent Patins en el partit que es va disputar dissabte. Un encontre molt  més complicat del que s’esperava.
Els rubinencs van haver que posar-se el “mono” de feina per a poder superar un Castelló replegat  en el seu terreny de joc i complicant les arribades del Rubí.
Es va avançar el Cent Patins en el marcador, i a cada gol del Rubí responien els castellonencs  empatant, així fins el descans, 3 – 3.
Marcaven pel Cent Patins; Ilde, Alfaro i Del Rosal.
En el segon període el CPILC continuava tancat al darrere i sortint al contraatac i a 10 minuts pel  final marcava el 3 – 4, complicant, i molt, el partit.
El Rubí es va abocar a la porteria contrària, tant trenant jugades, com amb infinitat de llançaments a  mitja distància que van fer lluir al porter contrari.
No va ser fins a 4 minuts del final on Alfaro empatava de penal (4-4) i tot seguit amb jugada  individual, l’Ilde desfeia l’empat en un final de partit molt apretat.
Així doncs el marcador final reflectia un 5-4 i la grada, plena tot i el fred, va poder marxar cap a  casa amb força satisfacció pel partit realitzat pel nostre equip.

Comentaris

comentaris