PlayOff Júnior: No va poder ser

El nostre júnior no va poder revalidar el títol de Campió de Catalunya aconseguit la temporada  passada ja que un gran Castellbisbal i la mala sort ho van impedir.
Després d’eliminar al Premià en semifinals, l’equip de Jordi Argullós arribava molt fort a la final, on  fins i tot va començar avantçant-se per 2 a 0, però el Castellbisbal va acabar remuntant el partit,  imposant-se finalment per 2 a 3 en un final no apte per a cardíacs.
Cal destacar l’autèntica mala sort que va tenir el Rubí en el segon gol encaixat, el qual, segurament  va descentrar l’equip en un moment clau de l’enfrontament.
Tot i així, es va donar una molt bona imatge i es va caure davant d’un equip molt bo al qual només  ens queda que felicitar.
Cal esmentar també, el gran ambient que es va viure a la grada durant tot el play-off, on no hi van  faltar, apart de les diverses aficions, les autoritats locals, encapçalats per l’alcaldessa, Carme  García, i diversos representants de la FECAPA, amb Miquel Sancho, president del CCHL, al  capdavant.

 

 

Comentaris

comentaris